Streets of London

on onsdag den 3. juni 2009


London here we come! Nu er der snart ikke længe til vi skal til London. Den 14. juli sætter vi os i flyet med kursen rettet over Nordsøen til Britain Itself. Godt nok er rejsens egentlig formål Michael Jacksons første koncert på hans "This Is It"-showoff i den mægtige O2 Arena, men der bliver også tid til andre ting, og hvad er bedre end at finde inspiration til udflugtsmål i The Big Smoke end Terence Conran's store bibel "London"?


Jeg fandt den frem fra gemmerne, og selvom den er fra dengang Ken Livingstone var borgmester, så holder billederne stadigvæk. Godt nok er London en af verdens største og mest pulserende metropoler, men så meget ændrer byen sig alligevel ikke.


For Tina bliver det første gang hun besøger London, så mon ikke de frie dage primært går med ture til de store sights - Big Ben, Tower of London, Westminster Abbey and so on.


Jeg glæder mig som et lille barn til at komme tilbage - også selvom jeg formentlig hverken får lov at komme på visit på Stamford Bridge eller det nye Wembley i denne ombæring. Til gengæld kan det være man finder en spændende trøje eller to i Oxford Street eller i Carnaby Street?


Nu skal den urolige mor bare overbevises om at lille Daniel fint kan passes af de gamle imens vi er væk. Det bliver nok ikke en tur helt uden søvnløse nætter på den konto, men det skal nok gå alligevel :-)

0 kommentarer: